Cautare

3274 de rezultate pentru "accidente la crasna 2010" (5.21 secunde)
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu ii ofera lui Basescu un "sfat" pentru un Guvern de uniune nationala, care sa impiedice "convulsii majore" in anul 2010.
Emil Boc a anuntat astazi ca PD-L va purta discutii cu toti partenerii, urmand ca la sfarsitul saptamanii sa depuna la Parlament lista guvernului.
2010 va fi, in acelasi timp, anul in care se va hotari daca suntem capabili sa ramanem loiali comenzii pe care poporul roman ne-a dat-o pe 22 noiembrie. ... Comanda primita de la romani pe 22 noiembrie nu poate sa fie negociata.
Amendamentul prevedea cresterea valorii punctului de pensie la 45% din salariul mediu brut, cu aplicare incepand cu data de 1 ianuarie 2010. Ulterior, plenul reunit al Parlamentului a adoptat bugetul asigurarilor sociale pe 2010, in favoarea acestuia inregistrandu-se 176 de voturi, iar 147 de voturi au fost "impotriva".
Introducerea impozitului minim pe cifra de afaceri a condus in 2009 la disparitia a 136.000 de firme private, de 11 ori mai mult decat in 2008. S-a ajuns la aberatia prin care indiferent ca firmele aveau profit sau pierdere, trebuiau sa plateasca acest impozit.
Va marturisesc faptul ca nu am pus aceasta intrebare retoric si nici patetic, ci in ideea ca, vazandu-va "in pana de idei" privind reforma sistemului public de pensii si salarii, m-am gandit sa va sugerez de unde ati putea sa recuperati banii care va lipsesc pentru a nu-i condamna pe toti bugetarii la o viata cotidiana a minimei rezistente.
"In mai 2010 am propus public autoritatilor statului roman un set consistent de masuri economice privind combaterea crizei economice. ... (v.Raportul ANAF privind marii datornici la bugetul de stat) 2. Emiterea in maxim 30 de zile a unor obligatiuni de stat, cu maturitate la 5 ani, destinate persoanelor fizice.
Premierul Emil Boc a declarat ieri, la videoconferinta cu prefectii, ca autoritatile locale care nu vor efectua procesul de restructurare pana la termenul-limita de 16 august, prin adoptarea noilor organigrame potrivit OUG nr. 63/2010, nu vor mai primi bani de la Bucuresti din cotele defalcate.
Senator PSD de Satu Mare, VALER MARIAN, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Dupa 70 de ani de la Dictatul de la Viena:
"Mircea Geoana anunta ca Birourile Permanente reunite au fost convocate pe 29 noiembrie " Presedintele Senatului, Mircea Geoana, i-a trimis joi seara o scrisoare premierului Emil Boc, in care face o serie de precizari cu privire la procedura parlamentara privind Legea educatiei, precizand ca potrivit principiului separatiei puterilor in stat Parlamentul este cel care controleaza si cenzureaza Executivul.
Guvernul intentioneaza sa trimita marti la Parlament Legea bugetului de stat. La momentul acesta, mai sunt discutii cu grupurile parlamentare, insa obiectivul este ca marti sa fie tinuta o sedinta de Guvern pentru aprobarea legii.
Anul viitor vor fi insa acordate strainilor doar maximum 5.500 permise de munca, din care 4.000 autorizatii pentru lucratori permanenti (fata de 5.500 aprobate pentru 2010), 600 pentru lucratori detasati (fata de 1.000 in acest an), 200 pentru sezonieri (400 in 2010), 100 autorizatii de munca nominale (similar ca in acest an), 100 permise pentru stagiari (fata de 200 autorizatii in 2010), 300 permise de munca pentru sportivi (fata de 500 in acest an) si 200 autorizatii de munca pentru lucratori transfrontalieri (fata de 300 in acest an).
Libertatea publica articolul "Guvernul Boc - guvernul Pinocchio", in care inventariaza trei promisiuni facute de Guvern in 2010. ... Unul dintre proiectele mult-trambitate anul trecut de premierul Emil Boc a fost cel referitor la sprijinirea tinerilor intreprinzatori.
79% din proiecte de lege adoptate de senatori si deputati, in sesiunea septembrie-decembrie 2010, au avut ca initiator guvernul. Guvernul ia fata parlamentului in topul eficientei legislative, aproape 80% din proiectele de lege elaborate la Palatul Victoria fiind adoptate in sesiunea septembrie-decembrie 2010.
Premierul Emil Boc a enumerat trei situatii cu privire la pensiile veteranilor. In situatia in care militarii vor primi pana la recalculare bani mai multi decat ar fi trebuit, acestia vor trebui restituiti in 2012. "Prin legea 119/2010 am impus recalcularea tuturor pensiilor speciale pe baza principiului contributivitatii.
Fostul primar, liberalul Cristian Anghel, condamnat la inchisoare in 2010, eliberat conditionat in 2011.
Senatorii nu vor sa taie din banii academiilor Senatul a respins miercuri cererea de reexaminare a Legii pentru aprobarea OUG 79/2010, prin care seful statului solicita incetarea acordarii de subventii de la buget Academiei Oamenilor de Stiinta, celei de Stiinte Tehnice si Academiei de Stiinte Medicale si finantarea din venituri proprii.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Problema nu este deficitul in primul rand, ci anume cati bani se vor strange, cu adevarat si nu pe hartie, la buget anul viitor si ce face Guvernul cu banii aceia. ... Si reprezentantul Romaniei la FMI, domnul Mihai Tanasescu, spune acelasi lucru:
Cei interesati sa afle ce s-a intamplat in dosarele aflate pe rolul Judecatoriilor Craiova, Slatina, Turnu Severin si Targu Jiu, al Tribunalelor Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si al Curtii de Apel Craiova vor putea suna la numarul de telefon 0351.403.100 (numar cu tarif normal, apartinand retelei RDS), apelabil atat de pe fix, cat si de pe mobil, pentru a obtine informatiile dorite.
google-analytics.com